En- eller tvådagarskurser i avancerade färdigheter

Rusta upp ditt ledarskap på djupet

Att leda effektiva team

En praktisk tvådagars kurs i att leda effektiva team. Kursen vänder sig till dig som på allvar vill förändra ditt ledarskap. Att leda effektiva team har ett unikt upplägg som hjälper dig att faktiskt förändra ditt ledarskap genom praktisk övning från verklighetsbaserade utmaningar och problem.

Kommande kurstillfällen: 3 & 4 april 2019

Klicka här för mer information

 

Förstå och hantera motivation

En inspirerande och intensiv endagskurs i att förstå bakgrunden till människor och motivation. Kursen vänder sig till dig som bättre vill förstå människors drivkrafter och vilken motivation som får såväl dig själv och dina medarbetare, som chefer att prestera bättre.

 

Erbiuds som företagsanpassad.

 

Klicka här för mer information

Presentationsteknik 

En grundläggande tvådagarskurs i presentationsteknik som är särskilt utformad för dig som vill förbättra  förmågan att skapa professionella presentationer som engagerar deltagarna. Efter genomförd kurs lovar vi att du kommer att känna dig lugnare och tryggare som presentatör.

 

Erbiuds som företagsanpassad.

 

Klicka här för mer information

Vem bör delta och varför?

Consultatums ledarskapskurser vänder sig till dig som är chef eller som leder andra, på alla nivåer, i såväl privata företag som offentlig sektor.

Under utbildningarna skapar vi en trygg miljö för dig som ledare att få distans till din vardag. Detta gör att du kan diskutera och lyfta utmaningar och problem med experter, specialister och andra ledare. Detta vet vi är mycket uppskattat och en bra metod för att göra skillnad i ditt ledarskap.

Unika praktikfall

På Consultatum vill vi alltid låta er kursdeltagare varva teori med praktik och samtliga kurser innehåller därför ett flertal praktiska övningar och praktikfall. Vi kopplar innehållet i utbildningarna till de utmaningar som det fiktiva företaget The Widget Company samt den fiktiva kommunen Gladnäs kommun står inför.

På så sätt ges du direkt möjligheten att testa dina nyvunna kunskaper och får en känsla av hur de kan användas i praktiken.

Tidigare deltagare
Superinspirerande och tankeväckande!!!