Företagsanpassade utbildningar

Skräddarsydda interna utbildningar anpassade till er verksamhets behov

Hos oss är kunden alltid i centrum. Vi gör därför alltid vårt yttersta för att anpassa våra utbildningar och kurser efter våra kunders behov. Vi har mångårig erfarenhet av att företagsanpassa utbildningar, leda kick offer samt vara moderatorer och debattörer i olika sammanhang. Detta gäller för såväl stora som mindre bolag. Vi erbjuder alltifrån ett komplett stöd i planering till genomförande av utbildningen och även uppföljning om behovet finns.

Vi kan utbilda er i det ni verkligen behöver, antingen baserat på kompetensområden, såsom presentationsteknik eller effektiva möten, eller genom att ta ett större grepp och genomföra till exempel ett chefsutbildningsprogram där vi kombinerar de kurser som är aktuella för er. Givetvis anpassar vi inriktningen i kursen för att göra den maximalt relevant och situationsanpassad för deltagarna. Med vår bredd och internationella kompetens är möjligheterna att forma den utbildning just ni behöver nästan obegränsade.

Genom att låta oss skräddarsy och genomföra utbildningar och kick-offs för ert företag eller organisation kan vi se till att de formas efter er verksamhet, nuläge och önskat målläge. Det är ofta svårt att vara profet i sitt eget hemland, och genom att budskap framförs av en utomstående har de bättre slagkraft.

Verksamhetsutveckling

När din verksamhet tar stora utvecklingssteg behövs ofta en kombination av utbildning och konsultinsatser. Vi kan då erbjuda en helhetslösning som är helt anpassad för dig och din verksamhet. Vi kombinerar utbildning och konsulttjänster för att optimera insatsens genomslagskraft. Du behöver inte anlita flera olika aktörer, det blir enklare för dig och effektiviteten ökar genom att du undviker överlappningar.

Kontakta oss via formuläret nedan, eller ring på 08-612 10 00 så berättar vi mer!

 

Kontakta oss!